Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Τεχνολογίας (ΠΕΚΑΤΕ),οργανώνουν Ημερίδα –Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας στο Δημαρχείο Κιάτου & στις αποθήκες Α.Σ.Ο. του Δήμου Σικυωνίων.

Η Ημερίδα –Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας  έχει ως εξής:

1.      Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 και Παρασκευή 12 Απριλίου 2013   στις αποθήκες Α.Σ.Ο. του Δήμου Σικυωνίων, θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση κατασκευών Τεχνολογίας, των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα παρουσιάσουν τις εργασίες των σχολείων τους και τη διαδικασία υλοποίησής τους.
Την έκθεση μπορούν να επισκεφτούν σχολικές μονάδες των γυμνασίων(Α΄& Β τάξεις )και των Δημοτικών σχολείων(ΣΤ΄Τάξη).
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 9.00-14.00μ.μ.

2.      Tην Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 με θέμα : «Η παιδαγωγική του Ενεργητικού Σχολείου- Το μάθημα της Τεχνολογίας στη Γενική Εκπαίδευση», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κιάτου,  με ομιλίες προσκεκλημένων ομιλητών .
Στις αποθήκες Α.Σ.Ο. του Δήμου Σικυωνίων, η Έκθεση κατασκευών Τεχνολογίας, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 09.00-14.00μ.μ., για τα σχολεία.

3.      Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 , στις αποθήκες Α.Σ.Ο. του Δήμου Σικυωνίων, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10.00-13.00μ.μ. , για γονείς και κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο.

Την Ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’/ βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου που διδάσκουν στα σχολεία τους το Μάθημα της Τεχνολογίας, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ΣΤ΄ Τάξη καθώς και οι σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τις τάξεις Α΄& Β΄ Γυμννασίου μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση στα πλαίσια διδακτικής  & εκπαιδευτικής επίσκεψης,  κατά τις ημέρες Πέμπτη  11 & Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 από τις 9.00-14.00 μ.μ.

 Η Ημερίδα υλοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’/ βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου