Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Δικαιούχοι υποβολής Μ.Δ. ΕΠΑΛ Οµάδα Α΄

Δικαίωµα να υποβάλουν φέτος µηχανογραφικό δελτίο έχουν οι :
α)Υποψήφιοι ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) που υπέβαλαν Αίτηση-∆ήλωση και συµµετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) του 2014.
β) Υποψήφιοι που έλαβαν µέρος και συµµετείχαν στη διαδικασία επιλογής των πανελλαδικών εξετάσεων ηµερησίων ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) κατά τα έτη 2012 ή 2013, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι που συµµετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ηµερησίων ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) των ετών 2012 ή 2013 και επιθυµούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2014, οφείλουν να γνωρίζουν ότι συµµετέχουν µε τη βαθµολογία που πέτυχαν κατά την τελευταία τους εξέταση στα πανελλαδικώς εξεταζόµενα µαθήµατα (2 γενικής παιδείας-2 ειδικότητας) και τα ειδικά µαθήµατα, χωρίς να εξεταστούν ξανά σε κάποιο από τα προηγούµενα και µπορούν να δηλώσουν στο Μηχανογραφικό Δελτίο έτους 2014, µόνο τα τµήµατα του Τοµέα µε τον οποίο ήταν υποψήφιοι κατά την τελευταία τους εξέταση (Πανελλαδικές εξετάσεις ηµερησίων ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) των ετών 2012 ή 2013).

 Η δηµιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή µηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται στα Λύκεια ως εξής :
1) Όσοι υποψήφιοι - µαθητές και απόφοιτοι - υπέβαλαν Αίτηση-∆ήλωση για συµµετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) έτους 2014, θα απευθυνθούν στο ΕΠΑ.Λ υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης.
2 )Όσοι απόφοιτοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων χωρίς νέα εξέταση, θα απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ηµερήσιο ΕΠΑ.Λ, κατά προτίµηση στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ή εκείνο της αποφοίτησής τους.
 Όσοι απόφοιτοι υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση το Φεβρουάριο αλλά δεν έκαναν ανάκληση και παράλληλα δεν προσήλθαν σε ΚΑΝΕΝΑ από τα πανελλαδικώς εξεταζόµενα µαθήµατα κατά τις πανελλαδικές εξετάσεις ηµερησίων ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) εφόσον επιθυµούν να διεκδικήσουν το 10% των θέσεων εισακτέων χωρίς νέα εξέταση, θα απευθυνθούν ξανά στο ΕΠΑ.Λ υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης, µετά την ανακοίνωση των βαθµών των πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑ.Λ.

Οι υποψήφιοι ΕΠΑ.Λ (Οµάδα Α΄) για το 10% για να δηµιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειο τον πρωτότυπο τίτλο απόλυσης (απολυτήριο ΕΠΑ.Λ, πτυχίο Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων).Σε περίπτωση εξουσιοδοτηµένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρηµένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρµόδια αρχή.