Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ

Οριστική υποβολή μηχανογραφικού δελτίου 2012.
Το Υπουργείο Παιδείας εφαρμόζει και φέτος την καινοτομία της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.
Oλοι οι υποψήφιοι έχουν κληθεί μέχρι τις 22 Ιουνίου να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).
Με αυτό τον κωδικό ασφαλείας και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 θα επεξεργάζονται και τελικά θα υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο. 
Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση παρέχονται στους υποψηφίους αναλυτικές οδηγίες επεξεργασίας και υποβολής του μηχανογραφικού, χρήσιμοι σύνδεσμοι, στατιστικά, αριθμός εισακτέων και συχνές ερωτήσεις.
Με αυτή την εφαρμογή, οι υποψήφιοι, αφού πάρουν τον κωδικό τους από το Λύκειο, πρέπει να υποβάλουν από 18-6-2012 έως και 5-7-2012 οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο από οποιονδήποτε Η/Υ έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.